Ik ben...

Mijn naam is Willem van der Vrande en ik ben werkzaam als Geestelijk Verzorger in Midden- en Oost-Brabant. Al geruime tijd ben ik aangesloten bij het Centrum voor Levensvragen en geef van hieruit Geestelijke Verzorging aan cliënten in de thuissituatie. 
Van februari 2019 tot april 2022 was ik als Geestelijk Verzorger werkzaam bij de Zorgboog en daarvoor, vanaf 2007 in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond. Voor die tijd heb ik gewerkt in het basispastoraat in Valkenswaard. 
De afgelopen jaren heb ik ook scholing gegeven aan huisartsen, wijk- en specialistisch verpleegkundigen andere zorgverleners in de eerste lijn (thuissituatie) over Geestelijke Verzorging en het herkennen van existentiële crises. 
Ik ben lid van de Vereniging voor Geestelijk Verzorgers en als zodaning geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers. Dit is voor erkenning door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een vereiste en waarborgt de professionaliteit van Geestelijk Verzorgers.